- Sağlıkla İlgili Merak Ettikleriniz

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Kasım 2017 Cuma

Eklem Kireçlenmesine ve Depresyona Bitkisel Çözüm-Çınar Yaprağı Kürü İbrahim Saraçoğlu

Çınar yaprağı kürü özellikle eklem kireçlenmeleri için oldukça etkili bir bitkisel çözüm olarak kullanılabiliyor. Gölgede kurutulmuş çınar yaprağı kürü sadece eklem kireçlenmesine karşı bitkisel çözüm amacıyla değil, doğal depresyon tedavisi amacıyla da kullanılabiliyor. Gerek eklem kireçlenmesini önlemek gerekse antidepresan yani insanları bunalımdan, depresyondan kurtarıcı etkisinden faydalanabilmek için aşağıdaki bitkisel çözüm formülünü uygulamak yeterli olacaktır.
Eklem Kireçlenmesine ve Kronik Depresyona Karşı Çınar Yaprağı Kürü :
Çınar Yaprağı Kürü Nasıl Hazırlanır ve Yapılır:  Yukarıda da bahsettiğimiz üzere gerek eklem kireçlenmeleri gerekse depresyona karşı teskin edici ve morali yükseltici bir takım biyokimyasal maddeler içermesinden dolayı çınar yaprağını mümkün olduğunca yaprağındaki besleyici maddelere zarar vermeyecek şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz.
Kaynamakta olan 1 su bardağı klorsuz suyun içine 5 tatlı kaşığı kurutularak ufalanmış olgun çınar yaprağı koyarak 1 dakika kadar kaynamaya bıraktıktan sonra hemen ocağın üzerinden çekerek ılımaya terkediyoruz. 1 dakikadan daha fazla kaynatılan çınar yaprakları, besleyici niteliklerini önemli ölçüde kaybederler.  Çınar yaprakları iyice ılıtıldıktan sonra süzgeç kullanılarak süzülüyor.
Çınar Yaprağı Kürü Nasıl Uygulanır:  Kaynatarak süzdüğümüz çınar yaprağı suyunu özellikle sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.
Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.
Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here